Ga nog niet weg...!

Wist je dat wij nog een website hebben? Daar staan nog meer mogelijkheden op! O.a. Goochelshows, workshop goochelen en meer!

Page content

Workshop voor kinderfeestje

Workshop voor kinderfeestje

Lees hieronder al onze mogelijkheden voor een workshop voor kinderen. Alle workshops verzorgen wij door heel Nederland. Daarnaast is het ook mogelijk om een workshops voor kinderen op een van onze locaties te boeken.

Workshop goochelen

Workshop voor kinderen - Workshop goochelenIn deze workshop goochelen leert Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen de kinderen leuke beginners-goochel trucjes. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan. Na de uitleg mogen de kinderen zelf oefenen.

Met de hulp van Jeffrey, zullen ze de goocheltrucs snel onder de knie krijgen. Ná de workshop krijgen de kinderen ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis.

En wie weet staan deze kinderen later ook voor een groot publiek. Jeffrey besteedt ook veel aandacht aan de presentatie en techniek. Dat is het Unieke van deze workshop goochelen!

Lees hieronder al onze mogelijkheden voor een workshop voor kinderen. Alle workshops verzorgen wij door heel Nederland. Daarnaast is het ook mogelijk om een workshops voor kinderen op een van onze locaties te boeken.

Advies leeftijd: Vanaf 8 jaar | Duur: vanaf 1 uur 

Workshop koekjes maken en decoreren

Tijdens deze gezellige en leerzame workshop gaan de kinderen zelf de deeg voor de koekjes maken en de koekjes bakken.

Hierna is het tijd om de koekjes te decoreren. We hebben talloze uitstekers, mals en reliëfmatjes om er ware kunstwerken van te maken. Je gaat naar huis met jouw prachtige, unieke en heerlijke koekjes in een leuke koekjes doos.

Je leert….

 • De koekjes maken van A tot Z
 • De koekjes uitsteken m.b.v. uitstekers
 • Weken met fondant
 • Het decoreren van de koekjes, gebruik je eigen fantasie en creativiteit

Workshop cupcake maken en decoreren

Tijdens deze gezellige en leerzame workshop cupcake versieren gaan de kinderen zelf cupcakebeslag maken en de cupcakes bakken. Hierna is het tijd om de cupcakes te versieren/decoreren. We hebben talloze uitstekers, mals en reliëfmatjes om er ware kunstwerken van te maken.

Je gaat naar huis met jouw prachtige, unieke en heerlijke cupcakes in een leuke cupcake doos.

Je leert….

 • De cupcakes maken van A tot Z.  De cupcakes staan niet van te voren klaar!
 • Afsmeren met botercrème
 • De cupcakes bekleden met fondant
 • Gebruik maken van verschillende soorten uitstekers en mallen
 • Het decoreren van de cupekes, gebruik je eigen fantasie en creativiteit

Workshop taarten decoreren

Workshop voor kinderen - Workshop bakkenTijdens deze gezellige workshop gaan de kinderen zelf een taartje doorsnijden, vullen, afsmeren en bekleden met fondant.

Dan is het hoog tijd om het taartje te decoreren. We hebben talloze uitstekers, moulds en reliëfmatjes om er ware kunstwerken van te maken. Je gaat naar huis met jouw prachtige, unieke en heerlijke taartje in een leuke taartendoos.

Het taartje hebben wij al voor jou gebakken. Maar de rest mag je dus zelf doen 🙂
Je leert….

 • De taart doorsnijden met een taartzaag
 • De taart vullen met jam of vanille crème
 • De  botercrème afsmeren op de taart
 • Wit fondant veranderen in een kleur naar keuze
 • Gebruik maken van verschillende soorten uitstekers en mallen
 • Het decoreren van de taart, gebruik je eigen fantasie en creativiteit

Workshop jongleren

Wil jij leren jongleren. Dat kan in deze workshop voor kinderen. Je leert van een echte jongleur de basis technieken om te kunnen jongleren. Ná de workshop krijg je de ballen mee naar huis om verder te oefenen.

Workshop voor kinderfeestje

Wij beiden alle workshops aan door heel Nederland. Wij komen dus naar jouw toe. Het is ook mogelijk om naar onze eigen locatie te komen in Etten-Leur of Oudenbosch (workshops bakken).

Wil jij een van onze workshops boeken? Neem dan contact met ons op.

Laat een bericht achter...

Comment Section

0 reacties op “Workshop voor kinderfeestje

Plaats een reactie