Ga nog niet weg...!

Wist je dat wij nog een website hebben? Daar staan nog meer mogelijkheden op! O.a. Goochelshows, workshop goochelen en meer!

Page content

Voetbal kinderfeestje

Voetbal kinderfeestje

Wil jouw zoon voetbal kinderfeestje? Thematiseer het kinderfeestje met ons themapakket! Met dit feestpakket zorg je voor een sportief voetbal kinderfeestje in een handomdraai.

Wat zit er in het themapakket Voetbal?

Voetbal feestartikelen
In het pakket zitten bordjes, bekers, servetten en een tafelkleed om zo een mooi en stoer gedekte tafel te realiseren.

Voetbal versiering 

Je wilt het kinderfeestje natuurlijk ook helemaal in stijl versieren. Zodat de kinderen bij binnenkomst al helemaal in de voetbal stemming komen. In het themapakket zitten slingers en ballonnen (6 stuks).

Uitnodigingskaarten
Hoe leuk zou het zijn als de kinderen die op het voetbalfeestje komen al thuis in de sfeer komen. Dat kan met de voetbal uitnodigingskaarten. Ze weten dan ook gelijk wanneer het feestje is!

Uitdeelzakjes
Als het Voetbal kinderfeestje is afgelopen kan je de kinderen uitdeelzakjes meegeven. Deze leveren wij ook. Let op: wij leveren (nog) niet de inhoud hiervan. Daar moet je zelf voor zorgen.

Bestel je het themapakket voetbal, dan zorgen wij er altijd voor dat er genoeg voetbal feestartikelen in zitten voor alle kinderen. Of je nu kiest voor bijvoorbeeld 8 of 12 kinderen!

Comment Section

0 reacties op “Voetbal kinderfeestje

Plaats een reactie