Ga nog niet weg...!

Wist je dat wij nog een website hebben? Daar staan nog meer mogelijkheden op! O.a. Goochelshows, workshop goochelen en meer!

Page content

Safari kinderfeestje

Safari kinderfeestje

Wil jouw zoon safari kinderfeestje? Thematiseer het kinderfeestje met ons themapakket! Met dit feestpakket zorg je voor een spannend safari kinderfeestje in een handomdraai.

Wat zit er in het themapakket Safari?

Safari feestartikelen
In het pakket zitten bordjes, bekers, servetten en een tafelkleed om zo een mooi en stoer gedekte tafel te realiseren.

Safari versiering 

Je wilt het kinderfeestje natuurlijk ook helemaal in stijl versieren. Zodat de kinderen bij binnenkomst al helemaal in de safari sfeer komen. In het themapakket zitten slingers en ballonnen (6 stuks).

Uitnodigingskaarten
Hoe leuk zou het zijn als de kinderen die op het safari kinderfeestje komen al thuis in de sfeer komen. Dat kan met de safari uitnodigingskaarten. Ze weten dan ook gelijk wanneer het feestje is!

Uitdeelzakjes
Als het safari kinderfeestje is afgelopen kan je de kinderen uitdeelzakjes meegeven. Deze leveren wij ook. Let op: wij leveren (nog) niet de inhoud hiervan. Daar moet je zelf voor zorgen.

Bestel je het themapakket safari, dan zorgen wij er altijd voor dat er genoeg safari feestartikelen in zitten voor alle kinderen. Of je nu kiest voor bijvoorbeeld 8 of 12 kinderen!

    Comment Section

    0 reacties op “Safari kinderfeestje

    Plaats een reactie