Ga nog niet weg...!

Wist je dat wij nog een website hebben? Daar staan nog meer mogelijkheden op! O.a. Goochelshows, workshop goochelen en meer!

Page content

Ridder kinderfeestje

Ridder kinderfeestje

Wil jouw zoon een ridder kinderfeestje? Thematiseer het kinderfeestje met ons themapakket! Met dit feestpakket zorg je voor een stoer ridderfeest in een handomdraai.

Wat zit er in het themapakket Ridders?

Ridder feestartikelen
In het pakket zitten bordjes, bekers, servetten en een tafelkleed om zo een mooi en stoer gedekte tafel te realiseren.

Ridder versiering 

Je wilt het kinderfeestje natuurlijk ook helemaal in stijl versieren. Zodat de kinderen bij binnenkomst al helemaal in de ridder sfeer komen. In het themapakket zitten slingers en ballonnen (6 stuks).

Uitnodigingskaarten
Hoe leuk zou het zijn als de kinderen die op het ridder kinderfeestje komen al thuis in de sfeer komen. Dat kan met de ridder uitnodigingskaarten. Ze weten dan ook gelijk wanneer het feestje is!

GRATIS Draaiboek
Ná het bestellen van dit themapakket wordt je doorgestuurd naar ons draaiboek. Dit kan je opslaan op je computer/tablet of gelijk uitprinten. In het draaiboek staan tips om het ridderfeest te vullen met spellen, knutselen en het bekijken van een ridderfilm.

Je ontvangt ook bijlages zodat de kinderen kunnen knutselen en kleuren. Ook voor de spellen die we uitleggen hebben we bijlages voor je toegevoegd. Zodat je de spellen zelf (of de kinderen) kan maken.

Uitdeelzakjes
Als het ridder kinderfeestje is afgelopen kan je de kinderen uitdeelzakjes meegeven. Deze leveren wij ook. Let op: wij leveren (nog) niet de inhoud hiervan. Daar moet je zelf voor zorgen.

Bestel je het themapakket ridders, dan zorgen wij er altijd voor dat er genoeg ridder feestartikelen in zitten voor alle kinderen. Of je nu kiest voor bijvoorbeeld 8 of 12 kinderen!

    Comment Section

    0 reacties op “Ridder kinderfeestje

    Plaats een reactie