Ga nog niet weg...!

Wist je dat wij nog een website hebben? Daar staan nog meer mogelijkheden op! O.a. Goochelshows, workshop goochelen en meer!

Page content

Prinsessen kinderfeestje

Prinsessen kinderfeestje

Wil jouw dochter een prinsessen kinderfeestje? Thematiseer het kinderfeestje met ons themapakket! Met dit feestpakket zorg je voor een leuk prinsessen kinderfeestje in een handomdraai.

Wat zit er in het themapakket  prinsessen?

Prinsessen feestartikelen
In het pakket zitten bordjes, bekers, servetten en een tafelkleed om zo een mooi en vrolijk gedekte tafel te realiseren.

Prinsessen versiering
Je wilt het kinderfeestje natuurlijk ook helemaal in stijl versieren. Zodat de kinderen bij binnenkomst al helemaal in de prinsessen sfeer komen. In het themapakket zitten slingers en ballonnen (6 stuks).

Uitnodigingskaarten
Hoe leuk zou het zijn als de kinderen die op het prinsessen kinderfeestje komen al thuis in de sfeer komen. Dat kan met de prinsessen uitnodigingskaarten. Ze weten dan ook gelijk wanneer het feestje is!

Uitdeelzakjes
Als het prinsessen kinderfeestje is afgelopen kan je de kinderen uitdeelzakjes meegeven. Deze leveren wij ook. Let op: wij leveren (nog) niet de inhoud hiervan. Daar moet je zelf voor zorgen.

Bestel je het themapakket prinsessen, dan zorgen wij er altijd voor dat er genoeg heksen feestartikelen in zitten voor alle kinderen. Of je nu kiest voor bijvoorbeeld 8 of 12 kinderen!

    Comment Section

    0 reacties op “Prinsessen kinderfeestje

    Plaats een reactie