Ga nog niet weg...!

Wist je dat wij nog een website hebben? Daar staan nog meer mogelijkheden op! O.a. Goochelshows, workshop goochelen en meer!

Page content

Goochel kinderfeestje

Goochel kinderfeestje

Wil jouw zoon/dochter een goochel kinderfeestje? Thematiseer het kinderfeestje met ons themapakket! Met dit feestpakket zorg je voor een magische goochelfeest in een handomdraai.

Wat zit er in het themapakket goochelen?

Goochelen feestartikelen
In het pakket zitten bordjes, bekers, servetten en een tafelkleed om zo een mooi en magisch gedekte tafel te realiseren.

Goochelen versiering 

Je wilt het kinderfeestje natuurlijk ook helemaal in stijl versieren. Zodat de kinderen bij binnenkomst al helemaal in een magische sfeer komen. In het themapakket zitten slingers en ballonnen (6 stuks).

GRATIS Draaiboek
Ná het bestellen van dit themapakket wordt je doorgestuurd naar ons draaiboek. Dit kan je opslaan op je computer/tablet of gelijk uitprinten. In het draaiboek staan tips om het goochelfeest te vullen met spellen, knutselen (eigen goocheltruc maken) en het bekijken van een goochelfilm.

Je ontvangt ook bijlages zodat de kinderen kunnen knutselen en kleuren.

Bestel je het themapakket goochelen, dan zorgen wij er altijd voor dat er genoeg goochel feestartikelen in zitten voor alle kinderen. Of je nu kiest voor bijvoorbeeld 8 of 12 kinderen!

Bestel het pakket en betaal geen verzendkosten!

    Comment Section

    0 reacties op “Goochel kinderfeestje

    Plaats een reactie