Piraten kinderfeestje | 3 uur | kleding, spellen en schmink!
piraten kinderfeestje

Piraten kinderfeestje

Het kan gewoon bij jou thuis...

Duur

Het kinderfeestje duurt 3 uur

Een echte piraat

Er is kleding voor alle kinderen en de kinderen worden geschminkt.

Spelletjes en meer

Doe leuke spelletjes met elkaar en zoek naar de schat!

"Je bent een echte piraat samen met de vriendjes/vriendinnetjes"

Wil jou zoon/dochter een piratenfeest? Met dit complete piratenfeest viert jou kind het kinderfeestje als piraat. Maar ook de vriendjes en vriendinnetjes worden omgetoverd tot piraat. Voor de jarige is er natuurlijk een cadeautje. We beginnen aan een stoere piraten kleurplaat waar we een schilderij van zullen maken. Ondertussen mogen alle piraten een piratenpak en accessoires uitkiezen. En toveren hun Smoeltjes om tot echte stoere angstaanjagende piraten.


Na het afmaken van het schilderij is het tijd voor een stoere groepsfoto! Nu gaan we stoere enge glittertattoos uitkiezen. Als we helemaal klaar zijn en het perfecte piraten uiterlijk hebben beginnen we aan het knutselen van een schatkist! Ook hebben we een stoere quiz die de jongens in 2 groepjes doen.

Als blijkt dat het echte piraten zijn krijgen ze een diploma en mogen ze op zoek naar de grote schatkist. Hierin zit een klein cadeautje voor allemaal.

Het is een avontuur waar de piraten nog lang over napraten. 


Foto's van het feestje worden nagestuurd!

piraten kinderfeestje

Deze dienst bieden wij aan in samenwerking met Schmink Smoeltjes. Neem contact op met Schmink Smoeltjes voor info en boekingen.

Piraten kinderfeestje boeken?