Dé specialist in taarten, bakartikelen, kinderfeestjes en workshops

't Gâteauke

Dé specialist in taarten, bakartikelen, kinderfeestjes

en online workshops

Bakfeestje

650+

Tevreden klanten

3000+

Facebook volgers

1000+

Bakartikelen op onze webshop

9,0

Gemiddelde beoordeling

Taarten laten maken

Taarten laten maken

Taart is voor elke gelegenheid. Een kinderfeestje, bruiloft, jubileum of een ander feest. Elk feest is uniek, dus ook elke taart.


Wij maken handgemaakte en gepersonaliseerde taarten en gebak. 


Wil jij een taart voor bijvoorbeeld het kinderfeestje van jouw zoon/dochter of voor een heel ander feest? Neem dan contact met ons op.


bakfeestje

Bakfeestje (kinderfeest)

Tijdens deze gezellige en leerzame workshop gaan de kinderen zelf cupcakes, taarten of koekjes bakken/ decoreren. We hebben talloze uitstekers en mals om er ware kunstwerken van te maken. 


De workshops zijn inclusief gebruik van materialen en gereedschappen, limonade met wat lekkers. Je gaat naar huis met jouw prachtige, unieke en heerlijke baksel in een leuke doos.


Ideaal voor een leuk kinderfeestje. Dit kan op je eigen locatie of op onze locatie in Oudenbosch.


online workshop taarten maken

Online workshops 

taarten maken/decoreren

Bij 't Gâteauke kun je online workshops volgen. Voor een online workshop hoef je de deur niet uit. Je bekijkt deze gewoon vanachter jouw computer, tablet of smartphone.


Tijdens een workshop kan je alles stap voor stap van A tot Z volgen, wij gaan zelfs nog verder dan Z. Geen enkele stap wordt overgeslagen.


Je ontvangt ook bijlages, zoals de recepten en als je vragen hebt na het volgen van een online workshop, of je loopt ergens tegen aan... dan zijn wij er om je verder te helpen. Neem dan gerust contact met ons op.


bakspullen kopen

Bakspullen kopen?

Heel Nederland en omstreken bakt... en 't Gâteauke helpt jou daarbij! In onze webshop vind je alles om zelf de heerlijkste taarten, cupcakes, koekjes en cakes te maken en te decoreren


Van ingrediënten en bakmixen tot uitstekers en dummy's.
Maar ook de lekkerste broodmixen, hartige mixen, vele meelsoorten en meer vind je in ons uitgebreide assortiment.


Een assortiment met bakartikelen om jouw vingers bij af te likken!

Eveline 

Ontzettend geslaagd kinderfeestje!
Ze hebben heel braaf geluisterd en goed hun best gedaan met bakken en versieren. De sfeer is er super. En wat een keuze aan spullen. En niet te vergeten, super lekker. 
Zeker een aanrader! 

Sabine

Heerlijke taart, goeie service, ziet er werkelijk fantastisch uit!

Angelique

Al leuke workshops gevolgd! Alles heel duidelijk uitgelegd en gezellige sfeer. Verder geregeld leuke acties. Gewoon toppie!

Jeffrey Wijkhuisen 
Ondernemer en kinderentertainer 

Over 't Gâteauke

Waar komt de naam 't Gâteauke vandaan? Gâteau is het Franse woord voor cake/taart. De vorige eigenaar van het bedrijf woont in Limburg en heeft de naam aangepast aan de "Limburgse taal". Vandaar de naam 't Gâteauke. Veel mensen vinden dit lastig uit te spreken. Fonetisch schrijf je het zo: ut ka-to-ke.


't Gâteauke is tot medio 2017 in handen geweest van Barbara Wesselingh-Leunissen. Sinds september 2017 is he bedrijf onderdeel “Jeffrey Wijkhuisen Entertainment”. De eigenaar hiervan is Jeffrey Wijkhuisen. Hij is een jonge ondernemer en kinderentertainer. Hij verzorgt o.a. goochelshows, goochelworkshops en spelshows voor kinderen. En heeft de webshop Bobo de Feestbeer in november 2016 gelanceerd.


Jeffrey heeft een team van taarten experts klaar staan dat de kinderfeestjes uitvoert en de mooiste taart voor je kan maken voor elk feest. Jeffrey zal zelf het online gedeelte bijhouden.

Gratis online workshop taarten/cupcake decoreren
Vul je naam en e-mail adres in het start direct
Je gegevens zijn veilig, wij hebben ook een hekel aan spam