Ga nog niet weg...!

Wist je dat wij nog een website hebben? Daar staan nog meer mogelijkheden op! O.a. Goochelshows, workshop goochelen en meer!

Page content

Entertainment inhuren voor kinderen

Entertainment inhuren voor kinderen

Er zijn elk jaar veel evenementen en feesten. Voor deze feesten en evenementen wil je natuurlijk dat de gasten veel plezier hebben. De grote gasten, volwassenen zijn als snel vermaakt! Zij kunnen zich prima met elkaar vermaken door met elkaar te praten. En tussendoor wat lekkers te drinken en eten. Maar de kleine gasten, kinderen vervelen zich snel. Hiervoor is entertainment altijd erg geschikt.

In dit blog bericht schrijf ik waar je entertainment voor kan inhuren en welke entertainment ik kan verzorgen met mijn bedrijf.

Entertainment voor winkelcentrum

Entertainment inhuren voor winkelcentrumIn het winkelcentrum kom je vaak met een doel, boodschappen doen. Sommige winkelier-verenigingen zorgen er voor dat het winkelcentrum niet alleen dat doel de beste plek is , maar gaan ook entertainment inhuren. Kinderen kunnen dan bijvoorbeeld springen op springkussens of kunnen kijken naar korte shows. Of er loopt bijvoorbeeld een ballonnenclown rond.

Zo kunnen de ouders zich richten op het boodschappen doen, terwijl de kinderen genieten van entertainment. Er zijn winkelcentra die bijvoorbeeld een paar keer per jaar groot uitpakken. Ze maken er echt een speelmiddag van voor de kinderen. Je kunt je dan laten schminken, er is een goochelaar/clown, er worden leuke ballonfiguren gemaakt en er staat een suikerspin of popcorn kar.

Je zou bijna vergeten dat de kinderen misschien wel de belangrijkste gasten zijn. Als ze veel plezier beleven willen ze graag terug. Als ze dan terug gaan kunnen de ouders boodschappen doen. Daarnaast wordt er bij een terras gedronken en misschien zelfs een ijsje gekocht.

Entertainment voor braderie en jaarmarkten

Entertainment inhuren voor braderieDoor het jaar heen zijn er veel braderieën en jaarmarkten. Een van de grootste is Koningsdag, oranjemarkt. Ook wel vrijmarkt genoemd.  Op een braderie of markt kan je ook entertainment inhuren. De gasten worden dan vermaakt tussen het rondkijken door.

Z’n hele dag kijken bij alle kraampjes is ook zo eentonig, dan is entertainment een leuke afleiding en afwisseling. En daarna kunnen ze een rondje weer afmaken!

Entertainment voor op school

Je zou er misschien niet snel aan denken, maar entertainment voor op school is ook belangrijk. Meestal krijg ik aanvragen binnen voor speciale gelegenheden. Zoals een afscheid, sinterklaasviering of een schooluitje op de school zelf. Een school wil bijvoorbeeld niet met de klassen naar een pretpark of dierentuin, maar zij zorgen dat er entertainment naar school komt! Hierbij kan je denken aan een goochelaar en/of springkussens.

Tijdens een afscheid is een goochelshow altijd erg geschikt. Een goochelshow is ook erg geschikt tijdens de sinterklaasvering. De show kan dan aangepast worden naar uw wensen.

Entertainment tijdens een kinderfeestje

KinderfeestjeElk jaar staat dit weer op het programma, maar wat ga je dit jaar doen? Weer met de kinderen een speurtocht houden en buiten spelletjes doen? Of pak je het dit jaar wat groter aan? Huur bijvoorbeeld een goochelaar in voor een leuke en interactieve goochelshow in de woonkamer of in de tuin. Heb je een grote tuin dan kan een springkussen erbij ook erg leuk zijn.

Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Wilt u weten wat er voor een kinderfeestje allemaal mogelijk is? Neem dan contact op. Wij zijn een expert op het gebied van entertainment voor kinderen. Met name voor kinderfeestjes!

Dit bovenstaande verhaal geldt natuurlijk ook als u op zoek bent naar entertainment voor op een bruiloft (en andere mijlpalen). Dan wil je dat alle gasten een leuke tijd hebben. En vooral de kinderen wil je dan niet vergeten.

Wat kan Jeffrey Wijkhuisen Entertainment voor u verzorgen?

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van entertainment voor kinderen. Al vele jaren zorgen wij voor plezier voor kinderen op kinderfeestjes, winkelcentrums, scholen, jaarmarkten, bruiloften, communiefeesten en meer!

Bij ons kan je terecht voor; Goochelshows, workshops, spelshows, ballonvouwen, springkussens, kleine attracties, food (suikerspin en popcorn), mascotte, jongleur act, dice stacking (dobbelstenen stapelen) en meer.

Wil je entertainment inhuren? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte. Weet je niet goed wat past binnen jouw feest/evenement? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij doen dan een passend aanbod.

Wij verwachten de kleine gasten binnenkort te mogen vermaken!

 

Laat een bericht achter...

Comment Section

0 reacties op “Entertainment inhuren voor kinderen

Plaats een reactie