De Saboteur junior

Speel nu zelf het spel 'Wie is de mol'

Ben je een "Wie is de mol" fan?

Kijk jij graag naar "Wie is de mol"? Dan heb jij vast wel eens gedacht "Ik zou graag willen meedoen". Er is geen kinderversie van het programma. Toch is er een mogelijkheid om dit spel zelf te ervaren. De afgelopen jaren hebben wij voor een YouTube kanaal het programma "De Saboteur" gemaakt. Nu is er ook een editie (De Saboteur Junior) waar jij aan kan meedoen.


In De Saboteur Junior gaan 6 kinderen diverse opdrachten uitvoeren. In elke opdracht Saboteur munten of te verdienen voor de groepspot. Uiteraard is er net als bij 'Wie is de mol' een saboteur. Hij/zij moet er voor zorgen dat er zo min mogelijk munten te verdienen is.  De deelnemer die de Saboteur weet te ontmaskeren wint het spel! En gaat naar huis met een leuk aandenken.  

Een onvergetelijke dag 

Op deze dag worden er meerdere spellen gespeeld in een gymzaal. Dit kan bijvoorbeeld zijn laser gamen, Escape room, behendigheid spel enz. Activiteiten die je normaal niet zo snel allemaal op één dag gaat doen. Daarnaast leer je ook andere kinderen kennen. En wellicht toekomstige vrienden. Kortom een gezellige, spannende en onvergetelijke dag. 

Geen camera...

In de versie voor YouTube zijn er camera's aanwezig, bij deze versie zijn er geen camera's. Sta je dus niet graag voor de camera, geen probleem. Er zal niet gefilmd worden. 

Kinderbegeleider 

Op deze dag is er één kinderbegeleider aanwezig. Hij/zij begeleid de kinderen gedurende de dag. Let op: het is geen kinderopvang. Als een kind zich niet gedraagt zal hij ná één waarschuwing opgehaald moeten worden. Het is ons doel om de kinderen een onvergetelijke en plezierige dag te geven. 

Winnaar

De winnaar van deze dag mag als hij/zij wilt meedoen aan de YouTube versie van De Saboteur. Normaal is er eerst een selectie, maar de winnaar mag dit overslaan! 

De Saboteur 

Uiteraard is er één kind De Saboteur. Dit gaan wij bepalen aan de hand van een vragenlijst. Deze deelnemer krijgt ruim van te voren al uitleg over alle spellen. Zodat hij/zij zich goed kan voorbereiden op de grote dag. Uiteraard moet dit wel geheim blijven. Alleen de crew weet wie de Saboteur is. Aan het einde van de dag mag De Saboteur zich ontmaskeren aan alle deelnemers. 

Geen afvallers, wel een rood scherm

Aan het einde van de aflevering van "Wie is de mol" is er een afvaller. Alle deelnemers zitten in spanning te kijken naar een scherm. Krijgen ze een rood of groen scherm. Bij een rood scherm val je af...

Dit onderdeel zal ook bij de "De Saboteur Junior" zijn, alleen aan het einde van de dag. Krijg je een rood scherm te zien dan ben je niet de winnaar of de Saboteur. Bij de laatste 2 zal er een onthulling plaatsvinden.

Datum

Zaterdag 8 april 2023

Tarief

€ 67,-

Tijd

10.30 tot 16.00 uur
(aanvang 10.15 uur)

Locatie

Een gymzal in Etten-Leur 

(adres later bekend)

                   

Vragen De Saboteur junior

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Op deze datum is de Saboteur Junior geschikt voor kinderen van 10-14 jaar. Elke keer kan de leeftijd verschillen.

Hoeveel voorbereiding krijgt de Saboteur?

Er zal ca. 2 weken van te voren een draaiboek worden toegestuurd per e-mail. Mochten er vragen zijn mag je altijd een e-mail sturen of even bellen.

Mag je er als ouder bij zijn?

Dat mag, maar hebben we liever niet. Zodra kinderen zonder ouders het spel spelen gedragen ze zich anders. Dat geeft juist de sfeer die we willen. Er is altijd één kinderbegeleider aanwezig.

Worden er gevaarlijke/risico volle spelen gespeeld?

Nee! Rennen en springen is alleen wel in sommige gevallen nodig. Wij adviseren om kleding aan te doen waarin je makkelijk kan bewegen (bijv. sportkleding)

Wanneer moet er betaald worden?

Zodra de datum is geprikt en je definitief aangeeft dat je zoon/dochter die dag beschikbaar is. Ná betaling doe je definitief mee.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat.

Neem via de contactpagina contact met ons op. Dan gaan we je vraag beantwoorden. Dringende vraag? Bel dan 06-81130407.

Hoe zit het met de lunch?

Om de kosten zo laag mogelijk te houden vragen we de kinderen om eigen lunch mee te nemen. En denk ook aan drinken en tussendoortjes.

                 

Wil jij meedoen aan De Saboteur Junior?